Splaiul Independentei, Nr. 273, Sector 6, Bucuresti
Program de Lucru: Luni - Vineri (08:00 - 18:00)
contact@bertmanncleaning.ro

Parteneri

Parteneri Bertmann Cleaning

Prin Bertmann aveti siguranta unui serviciu eficient si de calitate, incredintat unui partener competent! La ora actuala suntem singura firma din Romania care poate implementa si gestiona, cu succes garantat, cel mai modern si eficient sistem de lucru, cel pre-impregnat (Pro mop), care asigura cel mai inalt grad de igiena dezvoltat de cel mai important furnizor al nostru Johannes Kiehl KG.

Afalin Gmbh

Afalin Gmbh este unul din cei mai vechi producatori de solutii chimice din Europa. Fabrica detergenti pentru curatrea tuturor tipurilor de suprafete si ingrijire a suprafetelor inca din anul 1957. Inființarea afalin KG de către domnul Rudolf Konradt 01/11/1957 Experiență și calitate în a treia generație. Înființarea fabricii de detergenti profesionali de catre M. Konradt / în Essen Office & Production în Emmastraße din Essen Rüttenscheid in data 07/01/1954. Primul nostru produs a fost ceara lichida pentru pardoseli avand o caliate superioara Certificarea inițială de succes a managementului calității și mediului în conformitate cu DIN EN ISO 9001: 2000 și DIN EN ISO 14001: 2005 15.09.2008 Extinderea apartenenței la A.I.S.E. Carta ("Carta A.I.S.E. pentru actualizarea curățeniei durabile 2010") ca o dovadă suplimentară a filozofiei durabilității afalinului. 30/05/2011. Investind în mod constant în tehnologii ecologice și de resurse ecologice. Aplicăm atât logistica ecologică, cât și tehnologie ecologica in procesul de producție. Produsele Afalin fac obiectul unor teste constante in procesul de supervizare a calitatii iar departamentul de dezvoltare internă lucrează în mod regulat pentru a îmbunătăți performanța de mediu a produselor noastre Afalin este membra a Cartei de Sustenabilitate a UE.
afalin

Johannes Kiehl KG

Compania infiintata in Munchen (DE), din anul 1904 produce si comercializeaza detergenti si dezinfectanti superconcentrati pentru curatenia profesionala. In aceasta lunga perioada de existenta, compania J.Kiehl a avut o evolutie pozitiva bazata pe calitatea produsului, ajungand astazi unul dintre cele mai cunoscute brand-uri la nivel mondial si printre primele cinci la nivel european. Considerat de literatura de specialitate ”solutia la curatenie”, si-a axat dezvoltarea pentru produse destinate pavimentelor cu utilizare de catre companiile specializate in curatenia profesionala si “lider in inovatie”, inventatorul detergentului pe baza de alcool, primul detergent sanitar fara acizi, primul detergent sanitar ecologic din Germania, primul detergent cu microprotectie, prima protectie fara saruri metalice, primul detergent ultrasurfactant pentru pavimente microporoase. In prezent, firma Kiehl Group este prezenta la nivel european si pe piata din Asia, cu un portofoliu de peste 200 de produse si este intr-o continua dezvoltare.

Pollet

Compania Pollet, fondata in 1763, cu o experienta de peste 250 de ani in domeniu, este specializata in dezvoltarea produselor de intretinere pentru industria de curatenie. Pionieri in dezvoltarea biotehnologiei si a produselor ecologice de curatenie, sunt unii dintre putinii producatori cu trei certificari eco: EcoLabel, EcoLogo, Geen Seal. De asemenea produsele indeplinesc cerintele standardului BIOBASED, ce garanteaza ca toata materia prima utilizata este de origine regenerabila.
  • Curatenie impecabila cu biotehnologia: „Mai mult decat enzime... fabrica ta de enzime”
  • Milioane de enzime si fermenti benefici care lucreaza pentru tine si fara tine! Atata timp cat este mizerie, ei continua sa lucreze „Munca mai putina, rezultate mai bune”
  • Maiestria biotehnologiei ofera solutii la problemele unde produsele conventionale nu le pot rezolva
  • Respect total pentru mediul inconjurator si utilizator

Tennant

Este recunoscut pe plan mondial ca inovatorul si liderul principal in domeniul echipamentelor industriale de curăţat. Inovaţiile şi dezvoltările de noi tehnologii reprezintă o preocupare fundamentală pentru compania Tennant, ultimul exemplu concret fiind tehnologia ec-H20 care a primit premiul European Business Award for Innovation 2009, fiind cea mai înaltă distincţie oferită până acum in industria echipamentelor de curăţenie. Compania Tenrom (Tennant Romania) este prima de profil din Romania care ofera un suport tehnic pentru echipamentele de curatenie din 4 puncte ale ţării: Bucuresti, Cluj Napoca, Iasi, Timisoara iar scopul acesteia fundamental este o deservire la nivel european a clientilor Tennant din Romania. Incepand din Martie 2011, ca o premiera nationala, au lansat posibilitatea contactarii online a departamentului tehnic prin fisierul aflat la pagina Service Tennant.

Filmop

Ia nastere la inceputul anilor ’70, in calitate de prima companie specializata in proiectarea si productia instrumentelor si echipamentelor pentru curatenia profesionala. Situata in zona nord-est a Italiei, cea mai productiva din tara, Filmop a devenit astazi unul dintre leaderi in sectorul curateniei si partner de incredere a miilor de profesionisti care activeaza in acest sector specific. “Mandria noastra este cea de a apara "Made-ul in Italy" in lumea intreaga”. Iar tocmai pentru acest motiv Filmop a ales din totdeauna sa proiecteze si sa produca produsele proprii in Italia. Activitatea companiei se desfasoara pe o suprafata acoperita de 30.000 mp, care cuprinde ariile productive si administrative, depozite si un important laborator de cercetare. Filmop exporta in peste 80 de tari din lume, cu rapiditate, eficienta si fiabilitate maxime.

Solicitati Oferta Personalizata