Splaiul Independentei, Nr. 273, Sector 6, Bucuresti
Program de Lucru: Luni - Vineri (08:00 - 18:00)
contact@bertmanncleaning.ro

Despre Noi

Serviciile de curatenie oferite si armonizate corect , creaza acea legatura necesara sustenabilitatii oricarei reusite. Cu siguranta nu am inventat aceste servicii,dar aducem in fiecare zi un plus de inovatie,respect si responsabilitate in fiecare metru patrat curatat,dezinfectat,curat .

Pentru noi , cei care facem parte din aceasta echipa , succesul il masuram in satisfactia si multumirile clientilor nostri.Suntem in stransa legatura cu toti cei implicati direct sau indirect in acest proces,cu totii luam deciziile corecte asupra finalizarii unui proiect sau a unei operatiuni specifice ce trebuie finalizata cu success.

Ne dorim ,ca technologia si inovatia in curatenie oferita de sec 21 sa faca parte din fiecare proiect sau activitate sustinuta in acest domeniu,vrem sa facem din curatenie si din serviciile anexe ale acesteia una din cele mai frumoase si mai interesante activitati care sa aduca satisfactie clientilor care au incredere in noi.

Punem accentul pe informatie-experienta si inovatie doar impreuna acesti trei vectori fac ca proiectele noastre sa fie unele de success.

Pe langa serviciile profesionale de curatenie si dezinfectie de top la nivel european, prin parteneri specializati, Bertmann Cleaning Technology, ofera intreaga gama de servicii integrate, personalizate pentru oricare tip de structura, publica sau privata, sanitar/spitaliceasca, cladiri de birouri, fabrici, retail,hoteluri,restaurante,scoli,gradinite sau spatii exterioare.

Cu un numar foarte mare de adrese operative, aflate pe intregul teritoriu al Romaniei, Bertmann are biroul Bucuresti, precum si o retea de intendenti care acopera intregul teritoriu al tarii.

Prin Bertmann aveti siguranta unui serviciu eficient si de calitate, incredintat unui partener competent! La ora actuala suntem singura firma din Romania care poate implementa si gestiona, cu succes garantat, cel mai modern si eficient sistem de lucru, cel pre-impregnat (Pro mop), care asigura cel mai inalt grad de igiena dezvoltat de cel mai important furnizor al nostru Johannes Kiehl KG.

vezi sericiile oferite